Kalender

Grupp unga vuxna

2018-01-09

Hej alla Attentionmedlemmar!
Vi är en familj där sonen i familjen har en neuropsykiatrisk funktionsvariation. Han är i trettioårsåldern och har ett arbete där de flesta inte har någon diagnos. Där är han oftast accepterad men upplever ibland att det inte finns så mycket förståelse för hans problematik. Han har inte så många vänner och i vissa situationer känner han sig utanför och ibland ensam.

Vi är medlemmar i Attention och tänker att det kanske skulle vara givande för honom och andra i en liknande situation att träffas, kanske för att prata om sin situation eller bara umgås och göra saker tillsammans utan andra ambitioner än att ha trevligt.

Kanske att ni som läser detta känner igen er, eller att ni har någon närstående med denna beskrivning. Vår son tillhör kategorien unga vuxna, och vi tänkte att det är de som vi i första hand tänker oss skulle kunna vara intresserade av att vara med.

Om det finns intresse för detta så är vår tanke att man skulle kunna träffas och fundera igenom vilket innehåll en grupp skulle kunna ha.

Om ni har frågor eller funderingar går det bra att höra av sig till mig: pj@o-vik.com

Mobil: 070 304 07 64

Vänliga hälsningar Peter Johansson.